Muzika
0

Flamingosi uskoro u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Moralni pobjednici ovogodišnje pjesme za Eurosong Srbije i Crne Gore i trenutno najveća muzička atrakcija u toj zemlji, grupa Flamingosi koju čine voditelj RTV Pink Ognjen Amidžić i Marinko Madzgalj zajedno sa svojim bendom nastupaju 23. marta u sarajevskom Busniness Clubu Inn.

Veliki skandal koji je obilježio ovogodišnji izbor za pjesmu predstavnicu SCG za izbor pjesme Evrovizije svakako je potvrdio ogromu popularnost ovog benda u SCG gdje su izveli pjesmu pod nazivom "Ludi Letnji Ples".

Pjesmama kao sto su "Ljubav", "Obala", "Ludi Letnji Ples" te svojim kreativnim i maštovitim nastupima zadobili su velike simpatije i širom Bosne i Hercegovine.

Business Club Inn za sve ljubitelje "Flamingosa" najavljuje njihovo gostovanje u punom sastavu 23. marta.

Cijene karata za članove Business Cluba Inn su 10 KM (uračunata konzumacija od 5KM). Za sve ostale zainteresovne posjetioce cijena ulaza je 15KM (uračunata konzumacija od 5KM)

Moramo napomenuti da je zbog ogromnog interesovanja broj ulaznica ograničen. Rezervacije se mogu izvršiti na slijedeće brojeve telefona: 063/ 894 933 , 063/ 895 055, 033/288 939.