Jaeger Music Night 2012.
0

Finalni dvoboj bendova Big Brothers i Karma Guru u Sarajevu

Klix.ba
U Cinemas Clubu u Sarajevu večeras od 22 sata bit će održano finale Programa Jaeger Music Night 2012.

U posljednjem muzičkom dvoboju ovogodišnjeg izdanja Jaeger Music Nighta učestvovat će dva benda koja su se tokom proteklih mjeseci izborila za poziciju u finalu: Big Brothers i Karma Guru.

Pored njih, u okviru finala će kao specijalni gosti nastupiti izvrsni hrvatski bend Hladno pivo, koji će večeras sigurno oduševiti sve ljubitelje punk rocka.

Publika će odlučiti o tome koji će bend biti pobjednik Programa Jaeger Music Night 2012. Posjetitelji će moći glasati nakon što bendovi Big Brothers i Karma Guru predstave svoje muzičke repertoare, a o pobjedničkom bendu će odlučiti direktni glasovi publike, te će bend koji bude imao više glasova biti proglašen pobjednikom Programa Jaeger Music Night 2012.

Bend koji pobijedi bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa. Vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja Programa, a bit će im uručene večeras, na samom koncertu, pri proglašenju pobjednika.

Napominjemo da je ulaz na ovaj događaj besplatan, a očekuje se odlična atmosfera, jer će klub biti popunjen mnoštvom fanova bendova Karma Guru i Big Brothers koji će se takmičiti za prvo mjesto, ali i obožavateljima izvrsnog benda Hladno pivo. Uz odličnu muziku služit će se i ledeno hladan Jägermeister.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web-stranici www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranici.