{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Festival "Čudna šuma" se zbog kiše premješta na drugu lokaciju

9.9.2014. u 10:52
30
6
Festival "Čudna šuma" se zbog kiše premješta na drugu lokaciju
30
Festival "Čudna šuma" se zbog kiše premješta na drugu lokaciju
"Čudna šuma", trodnevni festival koji objedinjuje umjetnost, muziku i podizanje ekološke svijesti se sa prvobitno najavljene lokacije (eko-selo EcoFutura u blizini naselja Hreša) premješta na drugo mjesto - hangar u naselju Socijalno.
"Dragi i drage, budući da kiša neće da sarađuje, daje se na znanje - Čudna šuma se seli u Čudnovati hangar preko puta Interexa na Socijalnom (u komplexu bivše fabrike Vaso Miskin Crni) u Sarajevu. Mijenja se ambijent, ali nas očekuje ista ekipa i ista zabava! Zbog vremenske i prostorne ograničenosti, nastupit će samo bendovi. DJ party nekada uskoro u Ecofuturi!", napisali su organizatori na oficijelnoj Facebook stranici.

Podsjećamo, već ranije je trodnevni eko-festival "Čudna šuma" koji je trebao početi 5. septembra na lokaciji eko-sela EcoFutura u blizini naselja Hreša, iznad Sarajeva, zbog najavljenih vremenskih neprilika odgođen je za 12. septembar.


Kroz tri festivalska dana nastupit će veliki broj muzičara i bendova među kojima su Edo Maajka, Jinxi, Letu Štuke, Rundek Cargo Trio, Laka, Rambo Amadeus, Skroz, Sikter, Billy Andol, TBF, Darkwood Dub, Protest, Intheroom.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: