Muzika
0

Fergie sa pjesmom "Glamorous" na prvom mjestu Billboard Hot 100 liste

Sarajevo-x.com
Fergie se popela na prvo mjesto Billboard Hot 100 muzičke top liste sa pjesmom "Glamorous", koju izvodi zajedno sa reperom Ludacrisom. Ova pjesma se prethodne sedmice nalazila na osmom mjestu ove top liste.

Pjesma "This Is Why I'm Hot", repera Mimsa, je pala na drugo mjesto, nakon dvosedmičnog držanja prve pozicije.

Reper Akon sa svojom pjesmom "Don't Matter" je pao sa druge na treću poziciju. Akon se sa Gwen Stefani nalazi i na četvrtom mjestu, i to sa pjesmom "The Sweet Escape".

Patrick Stump se nalazi na petom i šestom mjestu, i to na petom sa pjesmom "Cupid's Chokehold", koju izvodi zajedno sa bendom Gym Class Heroes, te na šestom sa svojim bendom Fall Out Boy i pjesmom "This Ain't a Scene, It's an Arms Race".

Na sedmom mjestu se nalazi Daughtry sa svojom pjesmom "It's Not Over", i ovo predstavlja skok za četiri mjesta jer je ova pjesma prošle sedmice zauzimala 11. mjesto.

"What Goes Around... Comes Around" od Justina Timberlakea je pala za četiri mjesta, pa ove sedmice zauzima osmo mjesto, a pjesma "Girlfriend" od Avril Lavigne je pala takođe za četiri mjesta na devetu poziciju liste.

Hit pjesma Nelly Furtado koja je dugo zauzimala prvu poziciju Billboard Hot 100 liste se trenutno nalazi na desetom mjestu.