Nevjerovatno
4

Fanovi Post Malonea misle da je on otkrio Ozzyja Osbournea i stvorio mu karijeru

L. K.
Post Malone je svoje slušaoce počastio novim albumom "Hollywood's Bleeding" prošle sedmice te se album već nalazi na vrhovima svjetskih muzičkih listi. Na pjesmi "Take What You Want" radio je s Travisom Scottom i Ozzyjem Osbourneom, zbog čega su njegovi fanovi uvjereni da je on "stvorio" Princa tame.

Osbourne je karijeru započeo sedamdesetih kao glavni vokal i frontmen heavy metal benda Black Sabbath. Zahvaljujući svojim jedinstvenim nastupima i pojavljivanjima van scene dobio je nadimak "Princ tame" po kojem ga i danas poznaje cijeli svijet.

Za njega se sa sigurnošću može reći da je legenda u svijetu muzike, to je čovjek koji ima svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, njegovo ime se nalazi u Rock 'n' Roll kući slavnih... lista uspjeha i priznanja je izrazito duga.

No, sve to nije dovoljno da Maloneovi fanovi znaju ko je Osbourne.

"Nisam siguran ko je Ozzy Osbourne, ali bit će veoma poznat sada kada je radio s Maloneom", napisao je korisnik Mike Martino na Twitteru. Drugi su pitali ko je Osbourne, kazavši kako vole Malonea jer pomaže nepoznatim ljudima da nađu svoj put do slave i uspjeha.
Drugi su se ipak odlučili našaliti na račun neznalica, pišući kako ne znaju ko je Post Malone, ali kako su zahvalni Osborneu što ga je prikazao svijetu.