{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Exit: Emir & Frozen Camels nastupili kao predgrupa Iggy Popu

S
5.7.2004. u 23:22
0
0
Exit: Emir & Frozen Camels nastupili kao predgrupa Iggy Popu
0
Exit: Emir & Frozen Camels nastupili kao predgrupa Iggy Popu
Grupa "Emir & Frozen Camels" je u nedelju uvečer, na finalnoj večeri fantastičnog "Exit" festivala u Novom Sadu, održala svoj najveći koncert u dosadašnjoj karijeri.
Neposredno prije početka zvaničnog nedjeljnog programa, a nakon otkazivanja velike atrakcije, grupe "Kings of Leon", "Emir & Frozen Camels" su od strane organizatora ovog festivala, počasćeni pozivom da, uz kanadsku atrakciju "Peaches" i "Partibrejkerse", nastupe na glavnom Main Stage-u kao predgrupa legendarnom Iggy Popu i njegovom "The Stooges" bandu.

Pred više hiljada posjetilaca, "Emir & Frozen Camels" su čvrstom i efektnom svirkom zadobili simpatije prisutnih i opravdali očekivanja organizatora i svih prisutnih.

Interesantno je dodati da je njihov nastup snimala ekipa MTV-a, televizije koja je imala ekskluzivno pravo snimanja ovog najvećeg festivala jugoistocne Evrope.

Nakon nastupa "E&FC" su dali niz intervjua svim prisutnim medijima, a stigle su i veoma konkretne ponude za nastup ove grupe na drugim sličnim manifestacijama.

Nakon "Exit"-a "E&FC" nastavljaju sa živim nastupima po Hrvatskoj, BiH i SiCG, na kojima promovišu svoj novi album "Znam".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: