{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Euronews svrstao Exit među najbolje evropske festivale

10.5.2013. u 09:48
7
1
Euronews svrstao Exit među najbolje evropske festivale
7
 
U svom tekstu o vodećim ljetnim festivalskim destinacijama Euronews je svrstao EXIT među deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu.
Ovaj utjecajni medijski servis se na taj način pridružio spisku vodećih svjetskih medija, na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, koji su proglasili EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala. Tekst u kome se EXIT našao na šestom mjestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.

U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mjesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno deveto mjesto. U odnosu na druge evropske festivale, EXIT-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cijena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.

Navodi se i da je EXIT proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posjetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partyja, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će, također, imati priliku da uživaju u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao i CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza te mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tokom godina, ali prije svega kvalitetan muzički program te karnevalska atmosfera, učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilaznu festivalsku destinaciju za posjetioce iz cijelog svijeta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: