Obožavateljke nestrpljive
0

Enrique Iglesias sutra u beogradskoj Areni

Sarajevo-x.com
Beogradski Blic u četvrtak prenosi oduševljenje koje u njihovom glavnom gradu vlada zbog sutrašnjeg koncerta velike pop zvijezde, Enriquea Iglesiasa.

Enrique Iglesias će privatnim avionom sletjeti oko 16 sati na VIP dio Aerodroma „Nikola Tesla”, a pet obožavalaca koji dođu sa najoriginalnijim transparentom dobiće mogućnost da upoznaju popularnog pjevača na dan koncerta koji će se održati u beogradskoj Areni.

Iglesias u Srbiju dolazi da bi promovirao svoje posljednje izdanje, kompilaciju Greatest Hits', a sa beogradskim koncertom zaključiće svoju evropsku turneju.

Enrique Iglesias rođen je 1975. godine u španskoj prijestolnici Madridu, a sin je slavnog pjevača Julia Iglesiasa i novinarke Isabel Preysler. Nakon razvoda roditelja Enrique je ostao živjeti s majkom no nakon što je njegovog djeda 1985. godine otela zloglasna ETA cijela porodica se seli u SAD.

Prvi album „Enrique Iglesias” objavio je 1995., a prodan je u više od milion kopija za samo mjesec dana. Beogradsku publiku Enrique na koncertu podsjetiće na svoje brojne hitove kao što su „Bailamos”, „Hero”, „Escape”, „Don’t Turn Off The Lights”, a predstaviće i dvije nove pesme, dodaje Blic.