Muzika
53

Enrique Iglesias oduševio Beograd: Oko 13.000 fanova pjevalo u jedan glas u Kombank arena

Klix.ba
Pop zvijezda Enrique Iglesias održao je sinoć koncert u beogradskoj Kombank areni u okviru svoje turneje "Sex and Love". Fanovi su strpljivo čekali sat vremena koliko je kasnio koncert, a popularni pjevač ih je oduševio vrlo energičnim nastupom koji je trajao nešto više od sat vremena

Poznat po tome da mu je komunikacija s fanovima na prvom mjestu, Iglesias je tokom koncerta trčao s jednog kraja bine na drugi, silazio u parter, penjao se uz ogradu tribina, pozdravljao se, grlio i slikao s fanovima, pozivao ih da skaču, igraju i pjevaju s njim.

Iglesias je publiku pozdravio na domaćem jeziku: "Dobro veče, kako ste?“

"Lijepo je vratiti se u Beograd. Utorak je uvečer, znam da radite sutra i zato hvala vam što ste došli večeras", nastavio je na engleskom praćen uzvicima oduševljenja vatrenih obožavateljki.

Koncert je počeo pjesmom "I'am a freak" s posljednjeg albuma prema kojem cijela turneja nosi ime, a uslijedili su "I like how it feels", "Heart beat", da bi hitovima "Bailamos", "Tired of being sorry", "Hero", "Takin back my love", "Tonight" usijao atmosferu u Areni.

Koncert latino zvijezde upotpunjen je svjetlosnim efektima, pirotehnikom, iz topova su ispaljivane konfete i izlazio dim, veliki baloni su padali s plafona...