Muzika
0

Enrique Iglesias ne želi pjevati kad ostari

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Španjolski pop pjevač Enrique Iglesias planira napustiti pozornicu prije no što napuni 50 godina života, za razliku od njegovog čuvenog oca Julia koji i nakon četiri desetljeća pjeva romantične balade.

Nisam siguran želim li biti na pozornici sa 64 ili 65 godina", rekao je Enrique, 32-godišnja pop zvijezda, agenciji Associated Press. "U slučaju mog oca mislim da će on umrijeti na pozornici i to vrlo poštujem.

U mom slučaju, mislim da ću za 15 godina izgledati smiješno pjevajući 'Bailamos'". Enrique, rođen u Madridu, debitantski album je objavio 1995., u ožujku objavljuje kompilaciju svojih najvećih hitova "95/08" i kaže da je nezadovoljstvo vlastitim radom ono što ga potiče da nastavlja pjevati i snimati.

"Kada slušam svoju glazbu mislim da se ona još uvijek može razviti. Nakon što prođe nekoliko mjeseci pomislim da bih mogao napisati bolju pjesmu", rekao je. Iglesias kaže da nastoji napraviti savršenu pjesmu. "Neku koju ćete slušati za 10, 15, 20 godina i reći da ne bi ništa promijenili".

A dok Iglesias ne napravi taj album čini se da bi se njegovi planovi mogli promijeniti. "Želim se umiroviti u idućih 15 godina. No to kažem sada. Tko zna hoću li imati hrabrosti kada za to dođe dan", rekao je Iglesias.