Muzika
0

Emir & Frozen Camels u novembru na turneji u BiH

Sarajevo-x.com
Za bend Emir & Frozen Camels mjesec novembar će biti u znaku koncerata po Bosni i Hercegovini. Za sada poznati koncerti kojim će ovaj uspješni bend uveseliti svoje fanove su u Mostaru, Zenici i Sarajevu. Vrlo blizu dogovora su i koncerti u Tuzli i Banjoj Luci.

Mostarska publika će tako konačno i uživo imati priliku poslušati EFC band koji je u dosadašnjoj karijeri, na svoja tri albuma zabilježio saradnju sa mnogim poznatim muzičkim imenima iz svijeta i regiona i to u klubu Oxygen 5. novembra s početkom u 22:30 sati. Samo nekoliko dana kasnije, 12. novembra Zeničani imaju priliku uživati u istom koncertu u poznatom Clubu 072 s početkom u 21:00 sat.

Iako Emira i njegove "Smrznute kamile" vežu bitna prijašnja gostovanja sa Zenicom, ovo je prvi samostalni koncert koji će ovaj bend upriličiti svim svojim zeničkim fanovima.

Nakon Zenice, Emir & Frozen Camels najavljuju rock’n’roll večer 19. novembra u 22:00 sata u kultnom sarajevskom klubu "Cinemas/Sloga".

Pored dobre rock svirke, Emir i njegove "Smrznute kamile", svjesni teške finansijske situacije u BiH, svojim fanovima obećavaju i pristupačne cijene ulaznica na sva tri najavljena koncerta.