Promocija albuma Total
0

Emir & Frozen Camels gosti grupe Van Gogh u Zagrebu

Sarajevo-x.com
Na poziv Đuleta i njegove grupe Van Gogh, promociji posebnog luksuznog izdanja albuma „Total“ ove beogradske rock grupe, objavljenog isključivo za hrvatsko tržište, prisustvovali su i članovi bosansko-hercegovačke rock grupe Emir & Frozen Camels.

Promocija je održana na terasi zagrebačkog Teatra &TD.

Osim predstavljanja ovog izdanja Croatia Recordsa, gosti su uživali u čvrstoj jednosatnoj živoj svirci na kojoj je, kako je rekao njihov frontmen Đule Van Gogh, u 30 minuta bilo teško sažeti ono najbolje iz njihove karijere.

Predstavljanje albuma i koncertnu promociju jedne od najvećih regionalnih rock atrakcija, svojim prisustvom, osim članova grupe Emir & Frozen Camels podržali su i svi članovi grupe Parni Valjak (osim Akija Rahimovskog), Željko Bebek, Nikša Bratoš i drugi.

Inače, na krilima velikog regionalnog uspjeha njihovog najnovijeg singla i video spota za pjesmu “Nacrtaj mi ljubav”, na kojoj gostuje upravo Djule Van Gogh (ove sedmice ova pjesma se našla na mjestu br.4 regionalne MTV Top 20 liste), Emir i njegove “smrznute kamile” se spremaju za koncerte na kojima će se predstaviti publici u našem regionu.