{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emir & Frozen Camels boravili u Turskoj

S
23.9.2011. u 10:29
0
4
Emir & Frozen Camels boravili u Turskoj
0
Emir & Frozen Camels boravili u Turskoj
Na poziv turske državne TRT televizije i njenog kanala TRT Avaz, a u organizaciji glavnog urednika TRT programa na bosanskom jeziku Bekima Muftarevića, u posjeti prelijepoj Antaliji boravi Emir Bukovica, lider rock benda Emir & Frozen Camels.
Ova posjeta predstavlja nastavak odlične saradnje gospodina Muftarevića sa bh. umjetnicima i muzičarima, kroz predstavljanje njihovog rada širem turskom auditoriju.

Cilj ove posjete je da se uspostavi bliza saradnja benda Emir & Frozen Camels sa regionalnim medijskim gigantom, TRT televizijom, ali i susret Emira i turskih poznatih umjetnika. Očekuje se i dogovor o mogućoj saradnji trenutno najpopularnijeg turskog rock benda Manga i "Smrznutih kamila“, nakon nedavnog zajedničkog nastupa ova dva benda u Sarajevu.

U sklopu boravka biće upriličeni i prijemi kod guvernera pokrajine Antalije i načelnika istoimenog grada.

Posjeta frontmena benda Emir & Frozen Camels, Emira Bukovice, osim protokolarnog sadržat će i radni dio, u kojem će Emir u nizu zakazanih snimanja i intervjua za TRT televiziju upoznati tursku javnost sa radom svog benda i kroz medijska gostovanja promovirati muziku "Smrznutih kamila“.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: