|

Emir & Frozen Camels, Mirza Šoljanin i Aida Đapo stigli na pripreme u Tursku

Emir & Frozen Camels, Mirza Šoljanin i Aida Đapo stigli na pripreme u Tursku
6
Klix.ba
18.12.2013. u 08:00
6
komentara
6

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Delegacija Bosne i Hercegovine, koja učestvuje na takmičenju Turkovizija, sinoć je u kasnim večernjim satima stigla u turski glavni grad kulture 2013., Eskišehir, gdje će se održavati ova manifestacija.
Po samom dolasku naši predstavnici, bend Emir & Frozen Camels (EFC) i njihov gost na pjesmi Mirza Šoljanin, uz srdačnu dobrodošlicu domaćina i drugih predstavnika, prisustvovali su svečanoj večeri upoznavanja nakon čega su do sitnih jutarnjih sati bili na prvoj probi za nastup.

Prema najnovijim informacijama, jedina polufinalna noć kada će i predstavnici BiH izvesti pjesmu “Ters Bosanka” bit će održana sutra, 19. decembra, a gledaoci u Bosni i Hercegovini će naše predstavnike moći gledati i bodriti putem TV kanala Hayat Folk. Finalna noć će biti održana 21. decembra.

S bendom na bini će se pojaviti i glumica iz spota, najljepša žena svijeta po izboru portala “Beautiful-women-pedia”, Aida Đapo alias Idda van Munster, koja će ovaj put i uživo u svom pin-up stilu utjeloviti lik “Ters Bosanke”.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...