{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Elvir Baljić "za svoju dušu" snimio pjesmu "Zaboravljaš me"

24.4.2014. u 17:47
168
56
Elvir Baljić "za svoju dušu" snimio pjesmu "Zaboravljaš me"
168
Elvir Baljić "za svoju dušu" snimio pjesmu "Zaboravljaš me"
Elvir Baljić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Prvi saradnik selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Elvir Baljić je nakon duže pauze u muzičkoj karijeri snimio novu pjesmu. Pjesma novi naziv "Zaboravljaš me", a Baljić kaže da je snimio za svoju dušu.
"Pjesmu smo počeli raditi prije mjesec dana. Tekst je napisao Dino Muharemović, a aranžman je uradio Mahir Sarihodžić. Deset godina poslije CD-a koji sam izdao poželio sam da nešto i snimim“, rekao je Baljić za Klix.ba.

Pjesmu je premijerno izveo sinoć u emisiji "Večer s Igorom" koja se prikazuje na Televiziji Hayat, a možete je poslušati u videu od 36. minute.


Podsjećamo da je Baljić 2005. godine izdao debitantski album pod nazivom "Novi dan". Na albumu je osam pjesama, a sve potpisuje Dino Muharemović.

O daljem radu u svijetu muzike Baljić kaže da nema velike planove i da je fudbal ipak njegova prva ljubav. Razmišlja još da snimi spot za novu pjesmu, ali je ipak sada u centru pažnju predstojeće Svjetsko prvenstvo u fudbal.

"Ne volim da miješam fudbal i muziku. Fudbal je na prvom mjestu i kad počnu pripreme skoncentrišem se samo na fudbal i za sada ne razmišljam o snimanju nekih novih stvari", kaže popularni Balja.

Osim novih pjesama, Baljić namjerava pjesme s albuma "Novi dan" uraditi u novom aranžmanu.

"Postoji mogućnost, ali je vremena vrlo malo, možda poslije Svjetskog prvenstva takvo nešto uradim, ali nisam siguran", rekao nam je Elvir Baljić.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: