Muzika
0

Elton John optužio Madonnu da pjeva na playback

NINA
Pop legenda Elton John oštro je kritizirao svoju kolegicu Madonnu optuživši je da vara svoje obožavatelje pjevajući na playback.

Popularni pjevač, koji je na jučerašnjoj svečanosti u Grovner House hotelu u Londonu dobio nagradu za najboljeg tekstopisca, razbjesnio se kada je čuo da je Madonnina pjesma "Material Girl" nominirana u kategoriji za najbolju pjesmu izvedenu uživo.

"Svakog ko pjeva na playback, kada publika plaća 75 funti za koncert treba ubiti. Znam da će me Madonna sada skinuti sa popisa osoba kojima će poslati čestitku za Božić. Ni najmanje me nije briga zbog toga", rekao je Elton John.

"Madonna ne pjeva na playback, niti provodi vrijeme tračajući svoje kolege umjetnike. Ona je otpjevala uživo svaku notu na svojoj turneji pod nazivom Re-Invention World i ne stidi se činjenice da je dobro plaćena za težak posao koji obavlja. Ali Elton John će ostati na njenom popisu za dobivanje božićne čestitke, bez obzira je li dobar ili nestašan", uzvratila je u svom odgovoru na Johnove optužbe upućene Madonni, njena glasnogovornica za odnose s javnošću Lise Rosenberg.