Music Life party
0

Elemental ponovo nastupa u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Hrvatski bend Elemental opet se vraća u Sarajevo, ovog puta na Music Life party, koji se održava 6. marta u sarajevskom Centru za mlade na Grbavici. Na ovom izvanredno osmišljenom koncertu urbane muzičke scene pojavit će se i niz bh. bendova kao što su Papoemuo, Rigorozni, Pregdrupa i Ofsajd.

Zajedno sa Killing Jazz Hard Core Baby, domaći bendovi će najbržim posjetiocima na ulazu na dan koncerta pokloniti CD sa 15 pjesama koje su snimljene uživo u radio emisiji Mucis Life na BH Radiju 1.

Voditelj TV emisije Music Life, Damir Bašić, bit će voditelj ovog spektakla urbane muzike. Njegova desna i lijeva ruka bit će animirani likovi Music Life, Radio head i audio kaseta. Uz izvrstan zvuk, stage rasvjetu i LED ekrane sa vrhunskim animacijama, posjetioci će imati razlog više da prisustvuju ovom koncertu.

Grupa Elemental, predvođena simpatičnim vokalom Remi, pored starih pjesma i svojih velikih hitova sa novog albuma, spremna je da zajedno sa bh. bendovima pošalje snažnu muzičku poruku cijelom regionu da je ipak u Sarajevu najopuštenije i najugodnije mjesto sa izvrsnom publikom.

www.musiclife.ba