Autentičan zvuk
6

Elemental će u subotu 27. aprila nastupiti u sarajevskom Aquarius Vilsu

Klix.ba
Muzička hip-hop rap krema Balkana, odlični hrvatski bend Elemental će u subotu 27. aprila s početkom u 22 sata nastupiti u sarajevskom Aquarius Vilsu.

Elemental je bend čija se muzička baza nalazi u rap muzici, ali zapravo njhova muzika se ne može svrstati samo u jedan muzički žanr. Za njihove nastupe, s razlogom, uvijek vlada veliki interes.

U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov izražaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge, koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala. Svojom muzikom su na regionalnu hip hop scenu donijeli novi zvuk i osjetno drukčiji pristup ovoj vrsti muzike, u hip hop svijetu poznatiji kao "organic".

Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umjetničkim izražajem, a njihov iskren i nepopustljiv stav prepoznaje široka publika u cijeloj regiji, koja ne propušta njihove nastupe. Sarajevskoj publici, koja ih nije imala priliku dugo gledati i slušati, najavljuju večer u kojoj će dati veliku pozitivnu energiju, svoje najbolje i najtraženije hitove. Sve informacije o programu i kartama su dostupne putem online servisa www.kupikartu.ba, FB stranice Aquarius Vils i putem telefona +387 61 210 788.