{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Electrochoc - promocija knjige Laurent Garniera uz promotivni party

S
6.5.2005. u 17:54
0
0
Electrochoc - promocija knjige Laurent Garniera uz promotivni party
0
Electrochoc - promocija knjige Laurent Garniera uz promotivni party
Promocija knjige Laurent Garniera u Sarajevu uz promotivni party održat će se 20. maja 2005. godine.
Najveći muzičar među DJ-ima i najveći DJ među muzičarima, Laurent Garnier prvi put će gostovati u BiH 20.05.2005. povodom promocije njegove knjige "Electrochoc"

Promocija knjige i press konferencija na kojoj će i sam Laurent kazati par riječi o knjizi, održat će se isti dan u prostorijama Buybooka u 22.00 sati.

'Uzbudljiv esej o svim onim "zašto" i "kako" elektro ere, od njene najpurističnije underground dimenzije do posvemasnje demokratizacije...' pisao je MCM.

Iskren, dirljiv, sugestivan a prema amblematičnosti vlastita lika gotovo ravnodušan, u djelu koje nipošto nije samo autobiografija, Laurent Garnier se vraća na 15. godina vlastite karijere u pozadinu-ili u žarište(?) - geneze rave pokreta.

Savršeno dokumentovana i zadivljujuće lako čitljiva pripovijest koja, između ostalog, nastoji razgraditi vječiti amalgam techno-extasy i mala podsjetna injekcija za one
koji su propustili voz početkom devedesetih.

Kao vjeran odraz drustva, Electrochoc je fenomen među čijim akterima ima strastvenih zaljubljenika, poklonika, manijaka, genija i oportunista.

Sve je u naslovu - ELECTROCHOC , jer elektronska muzika je zaista primjetno prodrmala diskografsku industriju i zauvijek obiljezila živote brojnih tridesetogodišnjaka. Nosivi stub ovog muzičko-historijsko-terapeutskog romana je upravo ta energija, to bezuvjetno samodavanje, ta totalna imerzija.

Ostatak priče prepuštamo Garnieru koji će Vam svojom muzikom mnogo više reći u petosatnom setu u klubu "Boulevard".

PROMOTIVNI PARTY U KLUBU BOULEVARD, SARAJEVO - 20.05.2005
Extra Sound System + Video

Full line up pročitajte uskoro na našem portalu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: