Novo ostvarenje
62

Eldin Huseinbegović promovisao novu numeru: Poslušajte njegovu pjesmu "Tiho"

N. C.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Eldin Huseinbegović je danas u Centru za kulturu i mlade u Sarajevu održao promociju nove pjesme "Tiho", kao i premijerno predstavio spot.

Huseinbegović novu pjesmu i spot završio krajem novembra decembra, a svjetlo dana pjesma je ugledala je danas, tačnije, 6. marta 2024. godine.

"Nekad sam sretan, a nekad nisam sretan što imam taj neki filter i taj neki katalizator za ljudske sudbine. Ja nemam drugog načina da tu neku svoju tugu podijelim sa ljudima na neki drugi način, već samo kroz moje pjesme", kazao je.

Bh. kantautor iza sebe ima niz uspješnih balada koje su postale veliki hitovi, a njegova publika s nestrpljenjem očekuje da čuje njegovu novu pjesmu "Tiho".

Muziku i tekst za pjesmu "Tiho" radio je Eldin Huseinbegović, a spot potpisuje Haris Dubica. U spotu se pojavljuju bh. glumci Aleksandar Seksan i Vedrana Božinović.

U sklopu ovog događaja održana je i promocija knjige Harisa Dubice "Pisma snova". Događaj pod nazivom "Najluđa promocija knjige" priredili su Dubica i glumac Aldin Tucić.