Muzika
0

eKupon.ba obara rekord u broju prodatih kupona u BiH

Halid Bešlić (Foto: Klix.ba)
Halid Bešlić (Foto: Klix.ba)
Ponuda na portalu eKupon.ba za veliki solistički koncert Halida Bešlića, koji je najavljen za 22. juni na stadionu Asim Ferhatović Hase, odnosi se na ulaznice za teren uz 50 posto popusta po cijeni od 5 KM i obara sve rekorde prodaje kupona.

eKupon.ba je za nekoliko dana uspio prodati rekordan broj kupona za jednu ponudu, koji još uvijek čvrsto drži restoran Food Office sa 1377 prodatih kupona.

Ovom ponudom još jednom je dokazano da je snaga grupne kupovine idealna win-win situacija za kupoprodaju, tj. korisnicima je omogućen veliki broj ulaznica uz 50 posto popusta, a poslovnom partneru promotivna kampanja i naravno novi posjetioci koncerta.

Pjevač nepokolebljivog duha, Halid Bešlić, prema mišljenju mnogih najveća muzička legenda ovih prostora, održat će koncert života od 20 sati, a iz eKupona poručuju da je ostalo još malo vremena do završetka ove super ponude.

Koncert je izazvao veliko interesovanje publike, pripreme se privode kraju, a organizator očekuje nezapamćenu posjećenost. Ulaznice su dostupne u redovnoj prodaji na prodajnim mjestima Plato Skenderija, BKC i Ferhadija po cijenama od 10KM, 12KM i 15KM.

Posjetite portal eKupon.ba ili Facebook stranicu uživajte u grupnoj kupovini uz nevjerovatne popuste od 50 do 90 posto.