Numera za mališane
210

Ekipa benda Frtutma Kids predstavlja novu pjesmicu "Vrtić"

N. C.
Ekipa benda Frtutma KIDS predstavlja novu pjesmicu "Vrtić". Ona je nastala kada smo u razgovoru sa Unom saznali kako je to bilo kada je ona krenula u svoj vrtić.

"Znamo da polazak u vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Ono označava odvajanje od roditelja, što za djecu može biti izrazito teško. Kod Une je to bilo drugačije. Ona svaki dan jedva čeka da ide u vrtić, te da se vidi sa svojom učiteljicom i drugarima", naveli su.

Ritam i muzika pjesmice "Vrtić" djeci daje potpuni doživljaj. Ples koji uključuje pokrete rukama i tijelom probudit će sluh, dodir i kretanja.

Pjesmica "Vrtić'" veoma je zabavna i bit će najslušanija na play listi mališana. Pomoći će im da zavole vrtić i druženja. Za Frtutma KIDS pjesmica "Vrtić'" je veoma zabavna i vole je ponavljati iznova i iznova.

Ovo je prva pjesma koju Una pjeva sama, bez pomoći svog brata Edija. Tekst i muziku je ponovo radio Edib Čengić, a za aranžman su zaslužni Arel Češljar i Meho Radoović.

Video za pjesmu "Vrtić" snimljen je u divnom vrtiću "Bonum”. Upravo tu, već treću godinu zaredom, Una provodi svoje dane. Posebnu draž u ovom spotu ima činjenica da su svoj doprinos pjesmici dali Unini drugari iz vrtića, koji su na setu bili pravi mali profesionalci. Sve ove divne kadrove zabilježio je Anis Mujanović. K

Vezani članci