Muzika
0

Edo Maajka u Domu mladih uz pojačanu ekipu FM Jama

Sarajevo-x.com
Na nastupu najavljenom za 12. maj u Domu mladih u Sarajevu, Edo Maajka će nastupiti sa pojačanom ekipom FM Jama. S obzirom da od izlaska negovog posljednjeg albuma "Stig’o ćumur" Edo nije imao zvaničnu koncertnu promociju u Sarajevu, bit će ovo prilika za sve da uživo čuju hitove sa tog, ali i prethodnih albuma najpopularnijeg bh. repera u regionu.

"Ja predstavljam svoj zadnji album, Frenkie će izvesti stvari sa Dosta! albuma, Hamza roka stvari sa svog posljednjeg albuma koji je na cesti već par mjeseci. Disciplinska komisija proširena je s još jednim članom, Crnim zvukom, koji najavljuje svoj prvi album. FM Jam u kući uz DJ Soula. Ovo će biti prava reperska redaljka, nadamo se da će nam zvuk biti dobar za bouncanje", poručuje Edo Maajka.

Edo je u Zagrebu gdje se priprema za predstojeći nastup u Cirihu nakon kojeg slijedi koncert u Domu mladih 12. maja.

Uz podršku generalnih sponzora Volksbank BH i VB Leasinga BH, ovaj nastup organizira Udruženje Pax. Medijski pokrovitelji koncerta su TV Pink BH , Studentski eFM radio Sarajevo i Radio Q Visoko. Karte će se moći kupiti na dan koncerta na platou Skenderije po cijeni od 10 KM.