"Put u plus"
5

Edo Maajka najavio novi spot, album "Put u plus" i koncert u Zagrebu

Piše: E. Lj.
Najpopularniji hip hop izvođač na Balkanu Edo Maajka najavio je izlazak novog spota za pjesmu "Bolje je bolje" koja je ujedno najava dugoočekivanog albuma "Put u plus" i velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova.

Na singlu "Bolje je bolje" Edo Maajka je sarađivao s Jadrankom Ivaniš Yayom iz Jinxa. Riječ je o jednoj od jedanaest pjesama koje će se naći na novom albumu koji 15. juna izlazi na Deezeru i drugim digitalnim platformama.

Ovaj singl je intimna preslika njegovog života u posljednje četiri godine. Kroz ime albuma Edo želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus.

Cover albuma
Cover albuma "Pet u plus"

"Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas. Trebamo slušati sebe, svoj unutrašnji glas i biti iskreni prema sebi, tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe", kaže Edo Maajka.

Osim novog videospota i albuma Edo Maajka najavio je i koncert u zagrebačkom Domu sportova koji će biti održan 9. novembra.