Misli na sve
0

Ed Sheeran: Napisao sam za svaki slučaj pjesmu za film o Jamesu Bondu

Klix.ba
Ed Sheeran (Foto: EPA-EFE)
Ed Sheeran (Foto: EPA-EFE)
Popularni muzičar Ed Sheeran otkrio je kako je prije tri godine za svaki slučaj napisao pjesmu za film o agentu Jamesu Bondu ukoliko ga, kako je kazao, ikad iko bude upitao da napiše pjesmu za poznatu franšizu.

Edu nije bio veliki problem priznati šta je uradio s obzirom da već od malih nogu ima velike snove.

"Napisao sam melodiju prije tri godine, za svaki slučaj", rekao je Sheeran gostujući u irskoj verziji emisije "The Late Late Show".

Voditelj ga je potom zamolio da kaže kako se pjesma zove, ali riđokosi Englez je stidljivo dodao kako ne želi otkriti ime jer bi ga neko mogao ukrasti. Međutim, pjevač je uvjerio fanove kako je neotkrivena pjesma "jako dobra".

U nastavku emisije 26-godišnjak je objasnio svoje razloge za pisanje pjesme koju niko nije tražio od njega.

"Nedavno sam napravio pjesmu s jednim od mojih heroja, Eminemom, i kad smo krenuli raditi tu pjesmu, već sam je imao. Isto je i s Bondom. Ukoliko me ikad pozovu za pjesmu, ja ću samo reći 'izvolite'", rekao je Sheeran kroz smijeh.

Proteklih godina Bondovi filmovi odlučili su zadržati britanske izvođače. Adele je oduševila mnoge s njenom tematskom pjesmom "Skyfall" za istoimeni Bondov film iz 2012. godine, baš kao i Sam Smith s pjesmom "Writing's on the Wall" za film o Bondu iz 2015. pod nazivom "Spectre". Stoga, i Sheeranu bi zaista mogla pripasti čast da predstavi svoju tematsku pjesmu za Bonda.

Podsjećamo, "Bond 25" s Daniel Craigom u glavnoj ulazi premijerno će biti prikazan 2019. godine.