Ed Sheeran kao britanski špijun u pohodu na svjetske top liste

Ed Sheeran kao britanski špijun u pohodu na svjetske top liste
3
A. P.
7.10.2019. u 14:17
1
komentara
3

dijeljenja
Megapopularni britanski pjevač Ed Sheeran je predstavio službeni videospot za posljednji veliki hit "South of the Border" nastao u saradnji s Camilom Cabello i Cardi B.
Kroz akcijski mini film snimljen u pravoj bondovskoj maniri pratimo Teddyja Fingersa (Ed Sheeran), Mariposu (Camila Cabello) i Cardi B (koja glumi samu sebe) kroz niz špijunskih zapleta i prevrata na putu "južno od granice", a za posebno dinamičan dojam spektakularni trio regrutirao je mladu influensericu Alexis Ren te glumca i plesača Paula Karmiryana.

Singl "South of the Border", koji je već osvojio sve top liste, našao se na Sheeranovom posljednjem albumu "No.6 Collaborations Project" objavljenom u srpnju ove godine. Ovo je prvi studijski album muzičara koji je iznjedrio tri broj jedan singla: "I Don’t Care" feat. Justin Bieber; "Beautiful People" feat. Khalid; i "Take Me Back To London" feat. Stormzy, koja su na Sheeranovom domaćem terenu u Velikoj Britaniji zajednički držala poziciju na vrhu ljestvice čak 14 sedmica zaredom.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...