Beogradski bend
20

E-Play predstavio spot za pjesmu "Nije da nije", glavna uloga pripala glumcu Draganu Mićanoviću

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Beogradski bend E-Play nedavno je objavio spot za novi singl "Nije da nije".

Ovom pjesmom, bend najavljuje početak rada na šestom po redu studijskom albumu. Kako članovi benda navode, pjesma pod nazivom "Nije da nije" po prvi put od osnivanja benda predstavlja jednu rock ljubavnu baladu.

U rediteljskoj stolici i ovoga puta bio je Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju na spotovima za pjesme "Sloboda", "Pristanište", "Šamarčina", obradu pjesme "Aut" te duet s Bajagom "Hotel Jugoslavija".

U spotu glavnu ulogu tumači poznati glumac Dragan Mićanović. Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pjesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pjesma "Sloboda" u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pjesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot od emisije Bunt. No, ovaj put prijedlog i telefonski poziv je uslijedio ka glumcu Draganu Mićanovicu koji je to s oduševljenjem prihvatio.

"Dragan je toliko fin i voli umjetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obizra što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspeo da uklopi i naše snimanje spota i da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku", izjavila je Maja Cvetković, basistkinja i pevačica benda.

Nakon veoma uspješnog koncertnog ljeta i velikog broja festivalskih nastupa bend E-play ovim singlom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan za Zappa Bazu 2. novembra, a potom slijede nastupi i u drugim gradovima.