Muzika
1.9k

Džejla Ramović snimila spot za pjesmu "Ruža"

Piše: E. A.
Popularna Goraždanka Džejla Ramović koja je svojim prekrasnim glasom osvojila region pobjedivši u prošlogodišnjem muzičkom showu "Neki novi klinci" u Srbiji, snimila je spot za pjesmu "Ruža" koja je premijerno predstavljena na Grand TV u Beogradu.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu, između ostalih i na Vrelu Bosne. Snimanje je trajalo dva dana i to na -30 stepeni celzija.

No i pored toga, Džejla ističe kako je presretna zbog toga što su pjesma i spot promovirani isti dan.

"Čekalo se tri mjeseca da se sve snimi, upakuje i pusti u javnost. Hvala svima koji su radili na pjesmi i spotu jer su to radili od srca kao poklon za moj prvijenac", izjavila je Džejla Ramović.

Džejla je trenutno u Beogradu gdje obavlja snimanja, a već sutra je na putu za Goražde. Očekuju je brojna gostovanja i promocija pjesme koja je za samo jedan dan na YouTubeu imala više od 200.000 pregleda.

Teskt i muziku za pjesmu "Ruža" napisao je Bane Opančić dok je aranžman, mix i mastering uradio Alek Aleksov. Prateći vokal je Ivana Selakov. Spot za pjesmu je režirao, snimao i montirao Aldin Ljubunčić, za snimanje iz zraka bio je zadužen Dino Joldić, asistent i svijetlo Enes Ajanović, a fotografiju Lejla Nazdraić.

Nakon promocije spota za pjesmu "Ruža" u planu je snimanje nove pjesme. Cilj je, ističe mlada Goraždanka, polako ali sigurno graditi karijeru, kako bi u 18. godini već imala snimljen i prvi album.