{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dvodnevni muzički festival "Flavour Fest 09"

S
6.7.2009. u 09:43
0
0
Dvodnevni muzički festival "Flavour Fest 09"
0
Dvodnevni muzički festival "Flavour Fest 09"
Gračanica će u petak i subotu, 17. i 18. jula, biti domaćin muzičkog festivala na kojem će učestvovati izvođači iz cijele Bosne i Hercegovine.
Nevladina organizacija "ANEA - Mladi Gračanice", organizator festivala pod nazivom "Flavour Fest 09" najavljuje tri žanra: hip-hop, rock i elektronski.

Prema predviđenom planu za prvi dan (petak) u podne predviđeno je crtanje grafita i hip-hop koncert na kojem će nastupiti: Studio Rupa Crew, Street Soul (Gračanica), D-Ba (Gračanica), Bottom Vibes Crew (Banja Luka/Novi Sad), Laert (Bihać), High Berry (Živinice), SterMa (Sarajevo), DJ Masta (Tuzla), te crtači grafita iz Tuzle, Zenice, Sarajeva, Gračanice, Živinica i Zvornika.

U rock programu nastupaju: New Fuka Chvak (Gračanica), Sasi (Srebrenica), Predgrupa (Gračanica) i Zoster (Mostar).

Drugog dana festivala u 12 sati održat će se dječiji program i izložba fotografija Lamije Salihbašić u gradskom parku. U 14 sati je projekcija crtanog filma u Bosanskom kulturnom centru, a u 16 dnevni DJ setovi na nekoliko različitih lokacija u centru Gračanice.

Party elektronske muzike u klubu Kišobran počinje u 20 sati, a svi prisutni moći će se zabaviti uz muziku DJ Siniše Tamamovića (Banja Luka), Black Acida (Tuzla), Xpozure (četiri DJ-a iz Sarajeva), Espade (Gračanica), Jacksona (Srebrenik) i Hipera (Srebrenik).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: