Jaeger Music Night 2012
0

Dvoboj grupa Filling Silence i Karma Guru u Banjoj Luci

Klix.ba
Program Jaeger Music Night 2012 se nastavlja drugim polufinalnim koncertom, koji će biti održan u petak, 05. oktobra, u klubu DFK u Banjoj Luci.

Snage će u sklopu ovog muzičkog duela odmjeriti bendovi Filling Silence i Karma Guru. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 22 sata, je besplatan, a kao specijalni gosti nastupit će izvrsni srbijanski bend S.A.R.S.

Za bendove Filling Silence ili Karma Guru glasat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tokom same svirke, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Glasanje na web stranici www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina trajat će još dvije sedmice nakon koncerta, do petka, 19. oktobra / oktobara. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Nakon dvoboja u Banjoj Luci, publika će odlučiti i o drugom bendu koji će se plasirati u finale Jaeger Music Nighta 2012: bend Filling Silence ili bend Karma Guru će se sukobiti sa prvim izabranim finalistom, bendom Big Brothers, u velikom finalu Programa Jaeger Music Night.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja Programa.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Vezani članci