|

Dvadesetorica u Beogradu napravili nezaboravan dernek

Dvadesetorica u Beogradu napravili nezaboravan dernek
0
A
Anadolija
29.11.2013. u 08:05
15
komentara
0

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Sarajevski bend Dvadesetorica sinoć je, u okviru festivala "Sarajevo, ljubavi moja", nastupio pred beogradskom publikom u Mikser Houseu.
Dobro raspoloženje i pozitivna atmosfera momaka iz sarajevskog benda oduševila je Beograđane, kako one koji su upoznati sa njihovim radom od ranije, tako i one koji su ih večeras prvi put čuli.   

"Super se provodim, ja sam ih slušala prije tri godine, kada su bili ovdje na Danima Sarajeva. Poznati su mi i zbog toga sam došla večeras da ih opet čujem", rekla je Beograđanka Katarina.

Ivana, koja je večeras imala priliku prvi put čuti ovaj bend, rekla nam je: "Odličan je bend i zaista sam oduševljena. Voljela bih da opet sviraju u Beogradu".

"Prvi put sam sada na nastupu benda 'Dvadesetorica', moram priznati da sam veoma iznenađen tekstovima, pozitivnom energijom te kompletnim nastupom. Momci su zaista divni i nadam se da će nam ponovo doći i da ćemo imati priliku opet uživo da ih čujemo", rekao je Luka.

U publici, na večerašnjem nastupu, bilo je i onih koji su u Beograd doputovali iz Sarajeva: "Došao sam iz Sarajeva iz drugih razloga, a i njih da poslušam. Dobra su priča, zaslužuju podršku", izjavio je Elvir.

Koncertu su prisustvovale i poznate beogradske ličnosti, među njima i kantautor Vlado Georgijev, koji je sa nama podijelio utiske: "Vrlo interesantno je slušati sve te poznate hitove sa nekim potpuno novim tekstovima. Ne znam zaista ove tekstove, ali mi se jako dopalo", rekao je Georgijev u razgovoru s novinarom agencije Anadolija.

Inače, festival "Sarajevo, ljubavi moja", koji se održava u Mikser Houseu, počeo je jučer i trajat će do 30. novembra. Festival je osmišljen kroz različite kreativne discipline da predstavi savremenu sarajevsku kulturnu scenu Beograđanima.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...