|

Dva muzička dana u KSC Ilidža: Završen 3. Ilidža Rock Fest

Dva muzička dana u KSC Ilidža: Završen 3. Ilidža Rock Fest
167
D. B.
23.9.2019. u 10:37
2
komentara
167

dijeljenja
1/9 Foto: Klix.ba
2/9 Foto: Klix.ba
3/9 Foto: Klix.ba
4/9 Foto: Klix.ba
5/9 Foto: Klix.ba
6/9 Foto: Klix.ba
7/9 Foto: Klix.ba
8/9 Foto: Klix.ba
9/9 Foto: Klix.ba
Nakon odlično organizovana i posjećena prva dva Ilidža Rock Festa, organizator je ove godine pripremio program koji je trajao dva dana.
Prva noć IRF-a u dvorani KSC Ilidža na veliku radost ljubitelja rock muzike protekla je u odličnoj atmosferi za koju su bili zaduženi bendovi Srce, Individua, Foxy Head, Radarska kontrola, Anchy & Moondogs te ProRocksi.

Naredni dan, u subotu (21. septembar) od 13 sati održana je besplatna škola gitare s Tonijem Lovićem, gitaristom Zabranjenog pušenja, a potom i škola bubnjeva s Amarom Češljarom. Zabava se nastavila sve do 18 sati, a za nju su bili zaduženi Pank Floyd i grupa Helem nejse.

Nakon pauze od sat vremena za dobro raspoloženje pobrinuo se čileanski bend ReAktion, NoLimit Now iz Sanskog Mosta i Paranoid iz Rudog.

Prisutnima se u ime Turističke zajednice Kantona Sarajevo, koja je ove godine podržala IRF, obratio Nermin Muzur, koji je najavio i sam vrhunac večeri, nastup slavnog benda Zabranjeno pušenje.

Organizatori su zadovoljni festivalom koji je već postao tradicija na Ilidži, te obećavaju da će naredni biti još bolji i sadržajniji.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...