Muzika
0

Dva koncerta "Vaya Con Dios" u Zagrebu

FENA
Grupa "Vaya Con Dios" će radi velikog interesovanja publike održati i drugi koncert u zagrebačkom "Vatroslavu Lisinskom". Koncert koji će se odžati 4. februara je rasprodan, te je dodan još jedan koncert u ponedjeljak 5. februara.

Bend "Vaya Con Dios" vrhunac svoje slave doživio je krajem osamdesetih debitantskim albumom "Vaya Con Dios", nakon kojeg u devedesetima slijede još četiri albuma, a zadnji je objavljen 1998.godine pod nazivom "What's A Woman". Nakon tog albuma slijedi višegodišnja stanka.

Pjevačica Dani Klein i "Vaya Con Dios" vraćaju se na svjetsku scenu novim autorskim albumom "The Promise". Album donosi dvanaest pjesama većinom autorskih uz pokoju obradu. "The Promise" je žanrovski prožet različitim uticajima koji se oslanjaju na soul-pop, jazz i reggae. Album je zanimljiv i zbog više jezika na kojima su pjesme otpjevane, tako se na albumu osim engleskog, čuju francuski, španjolski, ali je Klein jednu pjesmu otpjevala i na njemačkom.

Ovom prilikom "Vaya Con Dios" će podsjetiti na svoje velike muzičke uspjehe i pjesme koje su obilježile njihovu karijeru: „Nah neh nah“, "Just a Friend of Mine“, „Johnny“ i „What’s A Woman“, "Puerto Rico" ....