Sniman u SAD-u
553

Dugoočekivani album "20/20" Frenkija, Kontre i Indiga izlazi tačno večeras u ponoć

L. K.
Nakon što su se vratili iz SAD-a, Frenkie, Kontra i Indigo su objavili dvije pjesme "Mosh Pit" i " Naša noć" kojim su najavili novi album koji izlazi večeras u ponoć.

Publika će večeras imati priliku da se upozna sa novim pjesmama ovog kreativnog trojca koji na novim trakama donosi upotpunjen muzuički doživljaj i novi pristup repu karakterističnom za njih trojicu.

"Jedno novo iskustvo u epicentru muzike kojom se veći dio života bavimo. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, a to smo primijenili na muziku u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših iskustava, našeg slenga i jezika sa američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli“, ističu Frenkie, Kontra, Indigo.

Reperi ga nazivaju "svojim do sada najžešćim albumom", a ljubitelji repa s nestrpljenjem iščekuju momenat kada će pjesme s cijelog albuma ugledati svjetlo dana. Cijeli album sniman je u Los Angelesu i Las Vegasu, a od ponoći će ga biti moguće poslušati na svim streaming servisima.