Klub "Ludnica" u Mostaru
0

Dubioza kolektiv na finalu "Jaeger Music Nighta"

Sarajevo-x.com
Odlični bh. bend Dubioza kolektiv održat će koncert u sklopu velikog finala Programa "Jaeger Music Night", koje će biti održano u četvrtak 10. decembra u klubu "Ludnica", sa početkom u 22 sata.

Nastup Dubioze bit će kulminacija večeri na kojoj će nastupiti finalisti Programa "Jaeger Music Night", grupe "Motherfunky", "Berette" i "Nula Plus", a koje su u proteklom periodu dobile najviše glasova na koncertima održanim u sklopu Programa "Jaeger Music Night", kao i putem online glasanja na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Ove grupe sada su na korak do pobjede, a pobjednik će biti nagrađen snimanjem svog prvog albuma i njegovim izdavanjem na bh. tržištu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani bend osvojiti utješne, ali vrijedne nagrade.

Dodatni razlog za dolazak na ovaj događaj predstavlja i činjenica da će na njemu nastupiti Dubioza kolektiv, grupa koja se nedavno vratila iz Slovenije, gdje su, nastupajući u dupke ispunjenim klubovima, još jednom dokazali kako je njihov kvalitet priznat i van granica Bosne i Hercegovine.