Vodič za provod tokom SFF-a
0

Dubioza i Dvadesetorica u Domu mladih

Sarajevo-x.com
Kao i prethodnih dana, portal Sarajevo-x.com donosi vam pregled noćnih dešavanja u sarajevskim kafićima i klubovima za četvrti dan 15. Sarajevo Film Festivala.

Heineken Music Stage

Kao i prošle godine centar zabave tokom SFF-a je Dom mladih u kojem se održava Heineken Music Stage na kojem nastupaju neka od najvećih imena muzičke scene iz regije. Večeras u Domu mladih nastupaju Dubioza kolektiv i Dvadesetorica.

Napominjemo da je ulaz na sve programe besplatan za sve akreditirane na Sarajevo Film Festivalu, kao i za sve one koji uspiju doći do pozivnica Heineken Music Stagea. Ograničen broj ulaznica bit će pušten i u slobodnu prodaju po cijeni od 20 KM po programu.

Opera

U ovom sarajevskom kafiću koji se nalazi u žiži svih dešavanja, nasuport Festivalskog trga, večeras nastupa splitski band Stillnes.

Hacienda

Za one koji su skloniji plesnim house ritmovima Hacienda će ponuditi odličnu zabavu. Ovaj popularni klub tokom SFF-a organizira Hacienda Dance Fever Festival koji traje od 12. do 20. augusta. Festival će ugostiti internacionalna imena i prromovirati sve žanrove plesne muzike. Organizatori će ostati dosljedni tzv. "Haciendinom zvuku", house "hitičnim" ritmovima, poznatim svim stalnim posjetiocima dok će se zabava odvijati do ranih jutarnjih sati. Svake noći s početkom u 22.15 na gornjem spratu, lounge salonu, organiziraće se press korner otvorenog tipa i druženje sa učesnicima.

Večaras će svi posjetioci moći uživati u Dekolte Partyju P.O.S.H. DJ Night Electro Black aka Ciko & El Mano.

The Club

U subotu navečer u The Clubu je na programu DJ Party, na kojem nastupaju DJ Enjay i DJ Tarik. Party će se održavati na dva floora.