Uzavrela atmosfera
210

Drumelody oduševio publiku nastupom na festivalu Ultra Europe 2019

M.A.
Foto: Vedran Metelko
Na muzičkom festivalu Ultra Europe 2019 u Splitu utjecajni bh. elektronski muzičar Berin Tuzlić aka Drumelody izveo je perfromans.

Zadivljujući ambijent muzičkog festivala Ultra Europe 2019, maestralena produkcija zvuka i vizualnog doživljaja, tri dana je pozornica svjetske elite elektornske muzike, na kojoj su se smjenjivale zvjezde izvodeći najnovija muzička djela.

Na impresivnoj pozornici najvećeg lineup-a Ultra Europe 2019, na devet stage, u tri dana vrhunskog muzičkog spektakla elektornske muzike nastup je imao Drumelody.

Muzički festival Ultra Europe 2019 pravi je doživljaj za 150.000 posjetilaca iz više od 140 zemalja svijeta, a "Destination Ultra" je inovativan koncept, koji pored nezaboravnog doživljaja muzike, donosti veliku turističku i ekonomsku korist za loklanu zajednicu u Splitu i regiji, kao i promociju autora koji prate svjetske trendove u elektronskoj muzici.

"Bilo je zadovoljstvo nastupiti pred publikom iz cijelog svijeta, koja je vrlo dobro upućena u scenu elektoronske muzike i prati svjetske festivale. Poseno ističem organizaciju i tim profesionalaca Ultra Europe 2019, koji su stvorili fenomenalne uvjete da se autori mogu izraziti uz najbolju svjetsku produkciju ovako zahtjevnih evenata. Nadam se da je i publika jednako tako uživala koliko i ja", izjavio je Berin Tuzlić.