Zarazan beat
3

Drake iznenada počastio publiku s dvije nove pjesme

Klix.ba
Popularni reper Drake iznenadio je fanove s dvije nove pjesme, "God's Plan" i "Diplomatic Immunity", čije objavljivanje nije ranije najavio. Pjesme su dostupne na skoro svim internet muzičkim platformama.

Drake je sinoć fanovima putem Instagrama otkrio kako će njegove nove pjesme tačno u ponoć biti dostupne za preuzimanje. Pjesme su postavljene na internet kao dio projekta nazvanog "Scary Hours". Još nije u potpunosti jasno šta pjevač sprema. Slično je bilo i prošle godine s pjesmama "Signs", "No Complaints" i "To the Max" koje su bile dio Drakeovog projekta "More life".

Sudeći prema reakcijama publike, uz zarazan beat "God's Plan" ima veliki potencijal da postane novi Drakeov hit. S druge strane, "Diplomatic Immunity" uz dominantan zvuk klavira pruža dublji osjećaj.

Objavom dvije nove pjesme, publika pretpostavlja kako bi ih Drake uskoro mogao i najaviti novi albumom. Podsjećamo, popularni Kanađanin je prošle godine objavio svoju playlistu "More life" na kojoj je sarađivao s mnoštvom popularnih repera i DJ-eva. Posljednji album "Views" snimio je 2016., a prije toga ima još tri albuma.