Uz citat o vjeri
25

Doris Dragović objavila fotku s početaka karijere na kojoj nosi prozirnu majicu: Najljepša na estradi

D. J.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Regionalna muzička zvijezda Doris Dragović prisjetila se početaka svoje bogate karijere i pokazala zašto nosi titulu jedne od najljepših i najelegantnijih muzičarki s ovih prostora.

"Svaki čovjekov dan nosi puno izazova. Ponude je uvijek puno, a izbora malo. Osobno gledam uvijek gdje su uska vrata… Tuda idem. Na ta uska vrata. Stoga, da, vjera me je uvijek vukla, čak i ako sam posustajala", stavila je u opisa fotografije na kojoj pozira u prozirnoj majici i farmericama.

"I prije i sada jedna od najljepših žena ali ono sto je ljepše od toga a to je teško nadmašiti tvoj predivni glas", "Oduvik ste najlipša žena na estradi", "Oduvijek lijepa dama s izuzetno divnim glasom", samo su neki od komplimenta su joj uputili njezini vjerni pratitelji.

Podsjećamo, Doris je aktivna na muzičkoj sceni više od 40 godina, ali rijetki znaju da se ona zove Dorotea, a njeno umjetničko ime Doris osmislio je menadžer Zoran Škugor.

"Njeno pravo ime je dugo za pamtiti i pisati, stvarno jako neobično ime, dok je Doris lako pamtljivo. Kako sam ja izabrao da joj Zrinko Tutić radi prvu pjesmu 'Željo moja' i prva dva albuma, a on je imao hit 'Doris' pomislio sam da tu ima energije pa je Dorotea postala Doris i tako je ostalo tijekom cijele njene karijere", rekao je ranije za Slobodnu Dalmaciju.