{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno"

6.1.2015. u 18:31
259
39
Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno"
259
Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno"
Foto: Facebook/Azra Kolakovic
Bh. pjevačica Donna Ares na svom se Facebook profilu danas prisjetila momenta u kojem je nastajala pjesma "Sviraj nešto narodno", hit koji je snimila sa poznatim bh. pjevačem narodne muzike Halidom Bešlićem.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Sjećam se tačno kako sam ležala potrbuške na sred sobe i pisala po sred lista papira 'Nisam od onih što kupuju ti cvijeće, izvode na tihe večere uz svijeće, divlji u srcu, a noć je do jutra, ne pitaj samo gdje ću biti sutra...' Mislim čak da imam taj rokovnik negdje. Ta pjesma nam je promijenila živote i sad joj je negdje jubilej... Halide, čestitam nam 15 godina za 'Sviraj nešto narodno!'", napisala je Donna Ares na svom Facebook profilu uz fotografiju sa pjevačem koji joj je došao u posjetu.

Inače, Donna Ares je još u oktobru 2014. godine saznala da boluje od raka, te je iz Bihaća prebačena na liječenje u Sarajevo. Pjevačica prolazi kroz proces hemoterapije, usljed čega je izgubila i kosu, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji na Bjelašnici.

Na svom Facebook profilu Donna Ares bilježi proces oporavka i redovno objavljuje fotografije sa prijateljima i poslovnim kolegama, poručujući kako je snažna i kako bolest ne može uništiti njenu pozitivnu energiju.

Redakcija portala Klix.ba joj ovom prilikom želi brz oporavak i sve najbolje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: