|

Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno"

Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno"
259
Piše: L. Č.
6.1.2015. u 18:31
39
komentara
259

dijeljenja
Donna Ares Halidu Bešliću čestitala 15 godina pjesme "Sviraj nešto narodno" Foto: Facebook/Azra Kolakovic
Bh. pjevačica Donna Ares na svom se Facebook profilu danas prisjetila momenta u kojem je nastajala pjesma "Sviraj nešto narodno", hit koji je snimila sa poznatim bh. pjevačem narodne muzike Halidom Bešlićem.
"Sjećam se tačno kako sam ležala potrbuške na sred sobe i pisala po sred lista papira 'Nisam od onih što kupuju ti cvijeće, izvode na tihe večere uz svijeće, divlji u srcu, a noć je do jutra, ne pitaj samo gdje ću biti sutra...' Mislim čak da imam taj rokovnik negdje. Ta pjesma nam je promijenila živote i sad joj je negdje jubilej... Halide, čestitam nam 15 godina za 'Sviraj nešto narodno!'", napisala je Donna Ares na svom Facebook profilu uz fotografiju sa pjevačem koji joj je došao u posjetu.


Inače, Donna Ares je još u oktobru 2014. godine saznala da boluje od raka, te je iz Bihaća prebačena na liječenje u Sarajevo. Pjevačica prolazi kroz proces hemoterapije, usljed čega je izgubila i kosu, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji na Bjelašnici.

Na svom Facebook profilu Donna Ares bilježi proces oporavka i redovno objavljuje fotografije sa prijateljima i poslovnim kolegama, poručujući kako je snažna i kako bolest ne može uništiti njenu pozitivnu energiju.

Redakcija portala Klix.ba joj ovom prilikom želi brz oporavak i sve najbolje.
Prijavi grešku


Komentari (39)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...