Muzika
21

Dođite po svoju dozu ljetne zabave: Robinzon party od sumraka do zore

Klix.ba
Impresivan program, zavidna produkcija i organizacija, te jedno od najljepših 'open air' mjesta u BiH zasigurno će i ove godine okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave na jezero Modrac doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Regionalna dance muzička, klupska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na plato popularnog restorana Robinzon. Na ovoj lokaciji u petak 20. juna 2014. bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy.

Organizatori pripremaju vrhunski audio-vizuelni doživljaj. Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom.

Vrhunac večeri bit će pojavljivanje DJ Toma Novija, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti DJ-evi: Borg, Eduy i Emir.H B2B, Jazzy Rossco i Yakka B2B (Hrvatska), Cycle Six i Doaman.

Party počinje u 20 sati i trajat će do jutra, a dress code podrazumijeva bijelu odjeću.

Cijena ulaznica: pretprodaja 10 KM, na dan partyja 15 KM, VIP 20 KM. Prodajna mjesta: restoran Robinzon, caffe Hollywood Lukavac, pizzeria Mama Mia u TC Omega 4 sprat - Tuzla, Caffe Sagafredo - Tuzla, caffe Sidney, Cipelići - Tuzla.