U Sarajevu i Zenici
123

Dođite na druženje s Indirom i bh. promociju novog albuma Colonije

Klix.ba
Najveća diskografska kompanija u BiH, Tropik d.o.o., nastavlja sa promotivnim aktivnostima novih izdanja najatraktivnijih izvođača regiona. Sljedećeg vikenda upriličit će bh. promociju novog albuma hrvatske grupe Colonia, pod nazivom "Tvrđava".

Nakon niza od čak deset iznimno uspješnih CD izdanja, najpopularnija hrvatska dance grupa predstavlja svoj jedanaesti studijski album "Tvrđava", na kojem ćete naći 13 novih pjesama i obradu starog hita "1001 noć".

Svih 14 pjesama karakterizira uobičajeni zarazni plesni ritam na kojem se temelji većina Colonijinih hitova, dok bi ih autor Boris Đurđević opisao kao moderni electro dance. S obzirom na svoju zaraznu melodiju, nema sumnje kako će i novi album vrlo brzo osvojiti srca već postojećih, ali i novih fanova ove popularne dance grupe. Colonia za 2013. godinu najavljuje nove izazove, nove singlove i mnoštvo novih koncerata u zemljama regiona.

Ono što dolazi kao kao glavna obaveza članova grupe prema fanovima u BiH je promocija albuma, koji se otprije desetak dana nalazi u prodaji na više od 1.000 Tropikovih prodajnih mjesta u šoping centrima, maloprodajnim objektima, benzinskim pumpama i kioscima.

Fanovi grupe će 1. marta u terminu od 13:00 do 14:30 sati imati priliku da se druže sa harizmatičnom Indirom Vladić i članovima grupe te dođu do svojih potpisanih CD-ova u novootvorenom Tropik Shopu u suterenu BBI Centra u Sarajevu.

Naredni dan, u subotu 2. marta, Colonia ima zakazano druženje sa fanovima i potpisivanje CD-ova u prodajnim objektima Merkatora, partnera bh. promocije i to od 11:30 do 12:30 sati u Merkator Hipermarketu Sarajevo u Ložioničkoj ulici te od 13:00 do 14:00 sati u Merkatoru Dobrinja.

Nakon toga karavan grupe Colonia odlazi u Family Centar Ekran u Zenici gdje je druženje sa fanovima i potpisivanje CD-ova zakazano za termin od 17:00 sati u Gift Media Shopu.