Muzika
0

Doček pravoslavne Nove godine u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Blavorse

Klix.ba
Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa nude bogatu ponudu svojih proizvoda svakog dana od 10 do 22 sata, a u toku su mnogobrojne akcije i sniženja pred zatvaranje. Posjetitelji pored sajamskog dijela mogu uživati u raznovrsnom zabavnom programu.

U nedjelju, 12. januara, djeca su provela dan ispunjen radošću, igrom i učenjem u Dječijem parku na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu. DJ Hibrid je zabavljao prisutne od 20 sati na Happy :))) Stage-u, nakon čega se provod nastavio u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Lana Hamza Band.

Danas, 13. januara, na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu bit će obilježena pravoslavna Nova godina. Mališani će uživati u raznovrsnim aktivnostima Dječijeg parka. U 17 sati će domaćina Argeta Junior Play House igraone, Patka Juniora, posjetiti mađioničar, a druženje će se nastaviti s maskotama u 19 sati na Happy :))) Stage bini. Pravoslavna Nova godina bit će dočekana u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz grupu Blavorse, a koncert će početi u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa www.sahm.ba.