Na Vilsonovom šetalištu
0

Doček Nove godine u "Carlsberg Beer Gardenu": Nastupa Trio Planjanin

N. O.
"Carlsberg Beer Garden" na Vilsonovom šetalištu (između hotela Bristol i zgrade Elektroprivrede BiH) organizuje nezaboravan doček Nove, 2022. godine uz Trio Planjanin, kojeg čine vrhunski zabavljači Šuki, Bajro i Igor Planjanin.

Šuki Planjanin je kantautor, koji je veći dio karijere proveo svirajući u Dubrovniku i slovio je za jednog od najuniverzalnijih muzičara na prostoru bivše Jugoslavije. Više od 20 godina je sa bratom Bajrom nastupao sa legendarnim Kemalom Montenom, a dobitnik je i brojnih nagrada i priznanja.

Zbog veoma širokog repertoara (pop, rock i starogradska muzika, sevdah, urbani folk…) Šuki i Bajro su u nekoliko navrata proglašavani najboljim duom ex. Yu estrade.

Za Novu godinu u "Carlsberg Beer Gardenu" Šuki i Bajro će biti pojačani još jednim članom porodice Planjanin - Bajrinim sinom i klavijaturistom Igorom Planjanin, što je garancija za fantastičan štimung.

Cijena ulaznica za doček Nove godine u "Carlsberg Beer Gardenu" je 25 KM, a u cijenu je uračunata konzumacija pića po izboru.

Za grupe veće od 4 osobe moguća je i rezervacija sjedećih mjesta. Ulaznice se mogu kupiti na šanku "Carlsberg Beer Gardena".

Ulaz na doček Nove, 2022. godine u "Carlsberg Beer Gardenu" moguć će biti po principu VPT – za sve one koji su vakcinisani, preboljeli su, ili imaju negativan test na Covid-19 virus.