Muzika
0

Dobitnici ulaznica za party Davida Moralesa

Sarajevo-x.com
U organizaciji Centra Skenderija, u Sarajevo stiže legendarni producent i DJ house scene David Morales. Nastup će se održati 06. jula 2007. godine u velikoj dvorani "Mirza Delibašić“, a Sarajevo-x.com je nagradio svoje posjetioce sa šest ulaznica.

David Morales je danas jedan od najtraženijih DJ-a na planeti. Svoju karijeru gradi od kasnih sedamdesetih i tvorac je jednog od prvih underground house hitova na području New Yorka. Bio je to single "Do It Properly" u produkciji Moralesa sarađujući s Chep Nunezom, Robert Clivillesom i David Coleom.

Njegovo ime našlo se na pop top listaIma zahvaljujući ranom remixu za Seala. Od tada počinje era saradnje sa svim velikim pop zvijezdama. Neke od njih su Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner, Björk i mnogi drugi. Remixirajući Mariah Carey, Arethu Franklin i Jocelyn Brown, pokazao je kako zna ko su najveće dive u muzičkim krugovima.

Slava raste i dostiže svoj vrhunac 1998. godine kada je Morales dobio Grammya za najboljeg remixera godine što je ujedno i tačan odgovor na postavljeno nagradno pitanje.

Tačno su odgovorili i karte osvojili:

Maja Đurđevic Saša Volas Naida Junuzović Mirsad Hosić

Armin Sepić Emir Vrabac

Karte možete preuzeti u Domu mladih Skenderija (kancelarija br. 38) od 09 do 16 sati i to najkasnije do srijede, 04.07.2007. godine.