Sarajevo-x.com nagrađuje
0

Dobitnici pozivnica za party "Petar Dundov i Ivee u Domu mladih"

Sarajevo-x.com
Petar Dundov
Petar Dundov
Jedan od najcjenjenijih evropskih techno DJ-a i producenata Petar Dundov i beogradska pionirka hard techno live acta Ivana Aleksandrović Ivee nastupiće u subotu u sarajevskom Domu mladih, a Sarajevo-x.com je nagradio tri čitatelja sa po dvije pozivnice za ovaj party.

Sretni dobitnici pozivnica su: Muhamed Grbo, Ivana Tomić i Ema Sušić.

Dobitnici ulaznice (pozivnice) mogu preuzeti u četvrtak i petak u kancelariji 35 u Domu mladih od 12h do 17h. Dodatne informacije mogu dobiti na telefon 033/222-631. Molimo dobitnike pozivnica da sa sobom ponesu lični dokument.

Petar Dundov je osnivač Perfectiona, kultne techno organizacije pod čijim imenom već duže vrijeme dovodi najkvalitetnija svjetska techno imena u Zagreb. Osim toga za sobom nosi velik broj nastupa u poznatim europskim techno klubovima, kao i na velikim techno festivalima. Trenutno je jedan od najcjenjenijih europskih techno DJ-a i producenata.

Ivana Aleksandrović Ivee zaražena je muzičkim virusom od najranijih dana. Klasična muzika koju je izučavala nije bila dovoljna da zadovolji njen nemirni duh i potrebu za adrenalinom.

Njena izdanja na Toolterroru kao i Killaz prodati su u više hiljada primjeraka i pobrojali su odlične kritike mnogih magazina kao i Juno records-a. Ova profesorica violine u toku večeri se transforimira u hard techno dominu, koja će pokazati kako i prave cure znaju dobro lupati.

Pored pomenutih zvijezda na partiju će nastupiti resident DJ Doma mladih Focho, pionir BH psychedelic scene Wedran (Triptonite), te mladi i perspektivni devetnaestogodišnji sarajevski DJ i producent Saša Savić.