Do kasno u noć
698

Đuro i Bombaj štampa zagrijali atmosferu u Sarajevu: Vrhunska svirka na Sensation Bridgeu

Klix.ba
Ono što su obećali to su i ispunili. Bombaj štampa sinoć je briljirala na Sensation Bridgeu koji je bio premalen za sve one koji su ih htjeli čuti uživo. Đuro i ekipa nisu se štedjeli već su dodatno podigli odlično raspoloženu publiku.

Priredili su vrhunsku zabavu i zagrijali atmosferu na rasplesanom mostu do kasno u noć.

"Sensation night“ na Eiffelovom mostu uvertira je za sve no što posjetioce čeka preostalih sedam dana. Žestoka i energična svirka bila je najbolji uvod za novo izdanje Sensation Bridgea koji će ove godine, kako kažu organizatori, opravdati epitet omiljenog mjesta za partijanje za vrijeme Sarajevo Film Festivala.

"Večeras će Sensation Bridge biti čarobno mjesto užitaka za brojne posjetioce. Authorty Partners night donosi nam nastup beogradskog electro house pop cover band-a Makao. Članovi bada uz nevjerovatnu energiju i dugotrajne žive nastupe, publiku drže na nogama do samog kraja koncerta. Jedni su od najboljih i najtraženijih cover bendova, koji svojim autorskim i cover repertoarom prave odlične koncerte. Večeras na Sensation Bridge-u dobrodošli su svi koji žele da plešu, dobro se zabave i uživaju u toplim augustvskim noćima", poručuju organizatori.