Chelsea voli BiH
121

Djevojka koja je pjevala arije u Ferhadiji ponovo stiže u Sarajevo

Klix.ba
Chelsea Hart
Chelsea Hart
Kada je Chelsea Hart, kao ulični izvođač zapjevala ariju i operu Ferhadijom, njena nesvakidašnja priča privukla je pažnju mnogih.

Ova mlada djevojka porijeklom sa Aljaske, a sa adresom u Londonu, ponovo nastupa u Sarajevu i to u Clubu Monument. Njena bh. turneja uz muziku uključuje stand up komediju.

Chelsea je rođena na Aljasci, a prije nekoliko godina odlučila se na odvažnu pustolovinu – putovanje po cijelom svijetu, pjevanje i sviranje gitare te izvođenje stand up performansa čime prikuplja i posebna životna iskustva, ali i ona umjetnička, koja uskoro želi pretvoriti u svoj prvi album.

Do sada je imala muzičke nastupe u 30 zemalja svijeta, a stand up komediju je izvodila u Njemačkoj, Norveškoj, BiH, Hrvatskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

U petak, 7. aprila od 21:30 sati Chelsea će u Clubu Monument nastupiti sa posebnim gostom, sarajevskim gigantom komedije Jasminom Džemiđićem. Ulaz će biti 5 KM, a rezervacije mjesta vrše se na telefon: 033/209-660 ili Viber besplatnom porukicom na telefon: 061/588-884.