{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dječiji hor BasicS oduševio prvim coverom za pjesmu "Više se ne vraćaš"

11.4.2014. u 20:44
129
6
Dječiji hor BasicS oduševio prvim coverom za pjesmu "Više se ne vraćaš"
129
 
Dječiji hor škole pjevanja Basics objavio je prvi cover za pjesmu Karoline Gočeva "Više se ne vraćaš". Članice hora oduševile su glasovnim sposobnosti s obzirom na njihove mlade godine.
U izvođenju pjesme učestvovali su Maja Buha, Taša Malidžan, Sara Stojanović, Marina Pejović, Andrea Samouković, Valentina Krnojelac, Una Bjelica, Anja Regoje, Aleksandra Stjepanović,
Božana Ždrale i Tea Senić.

Ovo je samo jedan od projekata koje BasicS škola radi, a uskoro će uslijediti još mnogo iznenađenja ovih nasmijanih raspjevanih lica.

"Radimo na novom koncertu koji će biti održan 28. na otvorenoj bini u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu u 12 sati i svi su pozvani na taj veliki događaj. Planiramo proširiti školu još jedan grad u BiH o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", rekao je za Klix.ba kompozitor, pjevač i akordeonista Đorđe Jovančić, osnivač BasicS škole.

Basics škola djeluje kao muzički projekat koji ima svoj finalni ishod, a to je promocija kvaliteta i talenta. Do sada ima desetak polaznika, te više od 30 članova hora dobi od šest do 20 godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: