Nastupila u Novom Sadu
144

Dječak koji je iz sve snage pjevao u publici na koncertu Prijović pobrao simpatije: "Tako se uživa"

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Dječak koji je bio na koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu je prikupio simpatije korisnika društvenih mreža.

Naime, ovaj mališan je iz sve snage u publici pjevao njenu pjesmu "Psiho", snimak je na TikToku pregledan skoro 700.000 puta.

"To ti je pravi fan", "Kakav kralj", "Ja sam on, on je ja", "Bravo. Tako se uživa na koncertu", neki su od komentara.

@aleks.saska Moja legenda najveca i najveci fan❤️❤️❤️❤️❤️ #novisad #spens #aleksandraprijovic #koncert ♬ original sound - Aleksandra

Prijović će u petak 12. aprila održati koncert u Zenici. Slijede koncerti u Rijeci, Zadru, Podgorici, Varaždinu i Ljubljani.

"Sretna sam što mogu najaviti i drugi koncert u Ljubljani. Vidimo se i 11. maja. Ljubim vas sve", izjavila je pjevačica za Extra FM.

Podršku na turneji su joj dosad dali i najpopularniji izvođači iz regije - Lepa Brena, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Ana Bekuta, Nucci, Voyage, Jelena Rozga, Maya Berović te brojni drugi.

Gdjegod se Prijović pojavi, oduševi publiku koja s njom pjeva od riječi do riječi, kako starije hitove - "Legitimno", "Sabotiram", "Bogata sirotinja", tako i pjesme s posljednjeg albuma "Devet života", ali i pjesmu "Poslednji kabare", koju je objavila ovog januara u znak zahvale svojim brojnim obožavateljima.